Nejnovější recenze ze sekce Pudry na tvář
Pouzivam delsi dobu,za tu cenu bezva pudr,vzdy se k nemu vracim...
- Vynikající pudr v neutrálním odstínu.
- Krásně fixuje a matuje líčení.
zatím jsem použila jen jednou..
Gabriella Salvete Fixing Matte Loose Powder sypký fixační pudr s transparentní texturou Transparent 6 g
Nezvýrazňuje vrásky, pleť vydrží dlouho sametová, barevně se přizpůsobí.
Produktem jsem roky spokojená,jen bohužel nemohu nikde sehnat odstín 03.
- Dobré matuje a drží.
Jsem spokojená, odstín odpovídá obrázku.
Používám dlouho, pudr příjemně voní, lehký, přilnavý s dobrými krycími vlastnostmi.
Kupuji stále, skvěle kryje, ale spokojenost bude pokud vychytáte správný odstín vaši pleti
Nejen že dokonale kryje nedostatky pleti, ale ještě krásněji voní.
Tato značka i tento odstín je super. Příjemný a pleť se nemastí.
Make up od La Prairie je zatím nejlepší, co jsem kdy měla. Konzistence a roztíratelnost jsou výborné, přizpůsobení tónu pleti, hydratace, rozjasnění, vypnutí pleti jsou velmi dobré. Bonusem navíc je krémový korektor, který je na horní straně make-upu pod zrcátkem. Těžší je strefit se do správného odstínu, mám světlejší pleť s olivovým studeným podtónem a odstín peche byl správná volba. Nevýhodou je vysoká cena, ale kvalita tomu odpovídá.
Jsu velice spokojená.Váš produkt byl v Brně stažen ztrhu-nenašlajsem žádnou prodejnu kde by ho prodávali.Proto jsem ho objednávala u Vás.
krásně kryje,dobře se nanáší a drží
Cena, ale špatně nazváno Pudr. Jeví se jako lesklá tvářenka, či lesklý pudr pink. Určitě vás nezmatní, ale budete lesklá. Jako tvářenka by se to dalo omluvit, jako matující pudr - nikoliv.
- Velké překvapení, nádherně drží, vhodné i na citlivou pleť. Perfektní cena, pěkné krytí.
- Nanášení aplikátorem měkkým, není ale přiložen.Musíte mít z jiného, či náhradní.
Špatně se otevírá, bez zrcátka, bez aplikátoru. Ale cena produktu to vykompenzuje.
- příjemný na pokožku
moc příjemný
- Transparentní pudr - matní dobře pleť
- Zatím jsem nepřišla na to, jak jen nanést, aniž bych ho měla všude okolo - hrozně práší
- příjemně voní
- přírodní
Vyhovuje mi odstín pudru,krytí je dostačující. Používám i krycí tyčinku stejné značky a jsem spokojená.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »