Nejnovější recenze ze sekce Pudry na tvář
Účel plní a navíc i pěkně voní.
- Třpytivý
- Nevydrží
Výrobek přišel částečně vysypaný. Labutěnka špinavá. Příště nekoupím...
Tyto kosmetické přípravky používám již mnoho let, jsou velmi kvalitní a v tomto obchodě za velmi výhodné ceny.
Nejlepší pudr, co jsem kdy měla. Kam se na něj hrabou drahé produkty ze sephory apodob. Pudr je velmi jemně mletý, neleze do vrásek, vydrží celý den, výborně, ale zároveň přirozeně matuje pleť a nedělá bílé stopy, ačkoliv má bílou barvu. Vydrží poměrně dlouho a přiložená labutěnka se dá velmi dobře využít také - jen doporučuji po cca týdnů přeprat.
- Používám řadu let, perfektní, kryje, vypadá moc hezky.
- Dobře se nanáší
- Drží
- Dobře se nanáší
Spokojenost, ale balení je nepraktické. Zrcátko je ve spodní části pod pudrem, takže ho nepoužívám.
- Naprosto skvělá věc! Rozjasní, krásná barva a člověk nevypadá prepudrovaně. Je lehoučký
- Vydrží celý den
Příliš nekryje, ale já ho léta používám pro zmatnění pleti. A jsem spokojená, jen podle ročního období střídám odstíny.
- Úžasný pudr,udrží přirozené zabarvení pleti, což mi absolutně vyhovuje. Nedusí mi pleť, jiný pudr už od chvíle, co jsem ho objevila, nepoužívám a ani nebudu. Snad jeho výrobu nezruší... těžko bych hledala náhradu.
Výborný produkt, už bych neměnila a doufám, že ani nebudu muset
- Výborný. Opakovaně kupuji. Sjednotí pleť. Pleť je svěží.
přirozený odstín, snadné nanášení
- Příjemný na nanášení
- Není vidět ani o celém dni se nahromadí v záhybech
- Barva neodpovídá fotografii, za mě je víc do žluta
...koupeno na základě video recenze, jsem velmi spokojená, výrobek je přesně takový, jak byl prezentován
Rimmel London Stay Matte Powder Pudr 1 Transparent 14 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 15. června 2023
Za velmi nízkou cenu, super výsledek. Používám pravidelně a asi i dlouho budu. Není divu, že se jedná o jeden z nejprodávanějších odstínů od Rimmel London. Co se odstínů týče, mám velmi světlý podtón plketi, takže nemám problém sehnat to, co mi sedne. Nejsem si jistá, jak je na tom Stay Matte s tmavšími odstíny, ale pokud mám hodnotit za sebe ? supr supr supr.
Obal je velmi obyčejný, plastový, ale opět – jelikož se jedná o velmi nízkou cenu za produkt, tak to ničemu nevadí.
- Velice rychle dodání,spokojena
Nepouzivam make up, ale chtela jsem zafixovat liceni a zmatnit oblicej, a tenhle pudr udelal oboji:)